fbpx

Izbjeljivanje

Home / Usluge / Estetika / Izbjeljivanje

Izbjeljivanje

Prvo što primjećujete na drugoj osobi je osmijeh i zubi. Zubi su ogledalo našeg tijela. Lijepim i bijelim zubima odišemo vedrinom i samopouzdanjem. Kako bi to postigli koristimo naprednu tehnologiju Zoom Philipsa sustava za izbjeljivanje. Zoom metoda je provjerena sigurna i pouzdana u vraćanju bijeline Vašim zubima.

Sam postupak izbjeljivanja, ukoliko ga obavlja stručna osoba je u potpunosti bezopasan. Ukoliko se odlučite na ponovo izbjeljivanje ne bi smjelo biti unutar godinu dana od zadnjeg tretmana.

Prije izbjeljivanja obavi se detaljan pregled usne šupljine. Ukoliko imate kamenca potrebno ga je ukloniti kako bi se postigli još bolji rezultati. Sam postupak je vrlo jednostavan. Potrebno je dobro zaštiti gingivu i okolno tkivo. Postupak se sastoji od 3 tretmana svaki po 15 minuta.

Današnje svakodnevne navike (kava, cigarete, obojena pića…) uvelike utječu na boju zuba. Ukoliko niste zadovoljni bojom i htjeli bi im povratiti onaj stari sjaj i boju vi ste idealan kandidat. Izbjeljivanjem se ne mogu izbjeljivati ljuskice, krunice ili mostovi. Ukoliko se dobro zaštiti sluznica i okolno tkivo sam postupak je u većini slučajeva bezbolan (90%). Kod određenog broja ljudi se javlje osjetljivot na hladan zrak ili vodu. Svi neugodni simptomi nestaju kroz jedan dan. Nakon zahvata dobivate uputu u oralnu higijenu.T rebalo bi izbjegavati obojena pića (kola, kava, obojeni sokovi, crno vino, pušenje…) i hladne napitke.

Kako bi što duže zadržali novu boju zubi, potrebno je prije svega održavati dobru oralnu higijenu. Ukoliko konzumirate kavu, crno vino, čajeve, gazirana ili obojana pića i pušite, sigurno će vam se boja vratiti brže.

Nakon izbjeljivanja pridržavati se uputa koje ste dobili (možete ih skinuti i ovdje)

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak:
09.00 – 22.00
Subota:
09.00 – 22.00
Nedjelja:
closed

Pitajte doktora Luku:

  Novosti:

  O doktoru Luki

  Doktor Luka Masnić, poslije završetka Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, radi u jednoj od ponajboljih zagrebačkih ordinacija dentalne medicine. Nakon stjecanja ogromnog iskustva u području stomatološke protetike i kirurgije, otvara svoju privatnu ordinaciju.

  U težnji za daljnjim obrazovanjem i usavršavanjem, dr. Luka Masnić upisuje poslijediplomski specijalistički studij Dentalne medicine iz područja oralne kirurgije.

  Specijalizacija ima obilježje cjeloživotnog učenja liječnika stomatologa s ciljem nadopune znanja i vještina iz područja oralne kirurgije u skladu s novim spoznajama i standardima.

  Po završetku fakulteta redovito se educira na domaćim i inozemnim kongresima:

  2008. – PARODONTOLOGIJA I HIGIJENA, CURAPROX

  2009. – QUINTENSENSSE SCIENCE, ESTETSKA STOMATOLOGIJA LJUSKICE I KRUNICE

  2010. – “ANKYLOS C/X PROSTHETICS”

  – The Tissue Care Concept
  – Prosthetic Planning and Procedures with ANKYLOS C/X
  – Surgical Aspects of ANKYLOS C/X
  – Hands-On Training ANKYLOS C/X Prosthetics (Beč, Austrija)

  2011. – “KERAMIČKI RADOVI – TERAPIJSKI KONCEPT OD A DO Ž“

  Prof.dr. Alexander Gutowsky (Opatija, Hrvatska) S praktičarima otvoreno o praksi 

  2012. – “AMANNGIRRBACH – MODEL MANAGEMENT I TRAINING” (ZAGREB, HRVATSKA)

  29. i 30.11.2013 Straumann kombnirani implantološki tečaj 

  2013. – “DIJAGNOSTIKA I TERAPIJA TEMPOROMANDIBULARNIH POREMEĆAJA – IZRADA UDLAGE” (ZAGREB, HRVATSKA)

  2013. – DERMAVISC – “THE THEORY AND INJECTION TECHNIQUE TRAINING COURSE FOR THE USE OF HYALURONAN”- DR. SINIŠA GLUMIČIĆ, DR. ŽELJKO ROTIM

  2014. – STOMATOLOGIJA DANAS-SPLIT

  2015. – STOMATOLOGIJA DANAS-SPLIT

  2015. – NOBEL ACTIVE TEČAJ-DR.OPHIR FROMOVICH

  2015. – 1. MEĐUNARODNI KONGRES STOMATOLOŠKOG FAKULTETA U ZAGREBU

  Preuzmite našu novu brošuru: