fbpx

Jedino mjesto gdje uvijek dođem s osmjehom, a izađem s još ljepšim

Ivan G.

Sasvim novi pogled na stomatologiju  

Krešimir S.

Iznimno sam zadovoljan kvalitetom usluga koje pruža ova ordinacija. Dr. Luka jedan izuzetno pozitivan, susretljiv, profesionalan i ulijeva povjerenje u potpunosti.Mogu ga uvijek svima preporučiti pa evo činim to i ovom prilikom.

Midhet J.

Najstrpljiviji i najbolji stomatolog na svijetu. Zna kako smiriti osobu, te učinkovito i bezbolno riješiti sve probleme koji vas muče sa zubalom. Inače sam jako plašljiva što se tiče odlazaka kod zubara, ali kod Luke je to stvarno zabavno. 😀 😀 😀

Ana V.

Ciloj ekipi hvala na svemu…strah koji sam imao od zubara nestao je otkad sam usao u ordinaciju…….Dr.Luka jedno veliko hvala na svemu,uspili ste nemoguce iunistili strah u meni….zahvalan do zivota……ostala ekipa necu vas nabrajat nisam upamtio imena svima pa da vas ne uvridim…vi ste genijalni pazljivi dobri….
Cijeli Tim Dental Masnic vi ste genijalci i hvala vam do neba……mislio sam da nikad necu rec al jedva cekam opet doc…nismo sve zavrsili….
Dragi ljudi koji se bojite idite u Dental Masnic strah nestaje ….kad zavrsim sve stavim slike prije i poslje i uvjerite se u savrsenstvo….
Prijatelji moji vidimo se za dva tjedna……

Ivan M.

Dragi Luka, uživamo i mi korisnici tvojih usluga, i cijele tvoje ekipe, od ulaska u ordinaciju,boravka do krajnjih rezultata kojima se dive kako korisnici tako i svi njihovi prijatelji i prijateljice.

Damir D.

Uvijek nasmijani , zato i dolazimo svi k vama (mali & veliki)

Alen Š.